Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29019
Название: | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів |
Авторы: | Тригубенко, Ю. М. |
Научный руководитель: | Гринченко, О. О. Омельченко, С. Б. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Тригубенко Ю. М. Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 49. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_48-48.pdf | 133.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.