Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29019
Название: Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Авторы: Тригубенко, Ю. М.
Научный руководитель: Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тригубенко Ю. М. Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 49.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_48-48.pdf133.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.