Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017
Назва: Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів
Автори: Старостенко, Є. О.
Науковий керівник : Крайнюк, Л. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Старостенко Є. О. Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_47-47.pdf132.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.