Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorСтаростенко, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-04-04T13:38:10Z-
dc.date.available2023-04-04T13:38:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтаростенко Є. О. Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_47-47.pdf132.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.