Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017
Название: Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів
Авторы: Старостенко, Є. О.
Научный руководитель: Крайнюк, Л. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Старостенко Є. О. Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 48.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29017
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_47-47.pdf132.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.