Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29012
Назва: Дослідження антиокси-дантних властивостей рослин
Автори: Скубенко, О. Г.
Науковий керівник : Сімакова О. О.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Скубенко О. Г. Дослідження антиокси-дантних властивостей рослин. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сімакова О. О. Харків: ХДУХТ,. 2013. Ч. 1. С. 45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29012
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_44-44.pdf158.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.