Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСімакова О. О.-
dc.contributor.authorСкубенко, О. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-04T13:26:46Z-
dc.date.available2023-04-04T13:26:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСкубенко О. Г. Дослідження антиокси-дантних властивостей рослин. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сімакова О. О. Харків: ХДУХТ,. 2013. Ч. 1. С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29012-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleДослідження антиокси-дантних властивостей рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_44-44.pdf158.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.