Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Назва: | Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка |
Автори: | Міронов, О. Ю. |
Науковий керівник : | Горальчук, А. Б. Товма, Л. Ф. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Міронов О. Ю. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Товма Л. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_34-34.pdf | 133.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.