Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Назва: Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка
Автори: Міронов, О. Ю.
Науковий керівник : Горальчук, А. Б.
Товма, Л. Ф.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Міронов О. Ю. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Товма Л. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_34-34.pdf133.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.