Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.advisorТовма, Л. Ф.-
dc.contributor.authorМіронов, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-03T15:58:36Z-
dc.date.available2023-04-03T15:58:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМіронов О. Ю. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Товма Л. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_34-34.pdf133.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.