Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Название: Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка
Авторы: Міронов, О. Ю.
Научный руководитель: Горальчук, А. Б.
Товма, Л. Ф.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Міронов О. Ю. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Товма Л. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_34-34.pdf133.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.