Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Title: Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка
Authors: Міронов, О. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Горальчук, А. Б.
Товма, Л. Ф.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міронов О. Ю. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Товма Л. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 35.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28959
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_34-34.pdf133.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.