Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин
Автори: Лаврухіна, О. С.
Науковий керівник : Ільдірова, С. К.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лаврухіна О. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ільдірова С. К. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_28-28.pdf132.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.