Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІльдірова, С. К.-
dc.contributor.authorЛаврухіна, О. С.-
dc.date.accessioned2023-04-03T06:57:19Z-
dc.date.available2023-04-03T06:57:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛаврухіна О. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ільдірова С. К. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_28-28.pdf132.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.