Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887
Название: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин
Авторы: Лаврухіна, О. С.
Научный руководитель: Ільдірова, С. К.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лаврухіна О. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ільдірова С. К. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 29.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28887
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_28-28.pdf132.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.