Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Название: | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів |
Другие названия: | Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets |
Авторы: | Зосенко, Максим Володимирович |
Научный руководитель: | Чалий, О. І. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Ключевые слова: | технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с. |
Краткий осмотр (реферат): | До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827 |
Располагается в коллекциях: | 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf Restricted Access | 1.68 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.