Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Название: Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів
Другие названия: Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets
Авторы: Зосенко, Максим Володимирович
Научный руководитель: Чалий, О. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Ключевые слова: технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с.
Краткий осмотр (реферат): До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Располагается в коллекциях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf
  Restricted Access
1.68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.