Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28827
Назва: | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів |
Інші назви: | Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets |
Автори: | Зосенко, Максим Володимирович |
Науковий керівник : | Чалий, О. І. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Ключові слова: | технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827 |
Розташовується у зібраннях: | 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf Restricted Access | 1.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.