Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Назва: Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів
Інші назви: Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets
Автори: Зосенко, Максим Володимирович
Науковий керівник : Чалий, О. І.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Ключові слова: технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с.
Короткий огляд (реферат): До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Розташовується у зібраннях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf
  Restricted Access
1.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.