Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28827
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чалий, О. І. | - |
dc.contributor.author | Зосенко, Максим Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-01T18:48:24Z | - |
dc.date.available | 2023-04-01T18:48:24Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827 | - |
dc.description.abstract | До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | розведення | uk_UA |
dc.subject | годівля | uk_UA |
dc.subject | утримання | uk_UA |
dc.subject | вирощування | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | прирости | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.title | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра технологій тваринництва і птахівництва | - |
Appears in Collections: | 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf Restricted Access | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.