Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧалий, О. І.-
dc.contributor.authorЗосенко, Максим Володимирович-
dc.date.accessioned2023-04-01T18:48:24Z-
dc.date.available2023-04-01T18:48:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827-
dc.description.abstractДо одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивністьuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectрозведенняuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectутриманняuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectприростиuk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.titleОсобливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of fattening pigs of different breeds when using varied dietsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва-
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf
  Restricted Access
1.68 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.