Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Title: Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів
Other Titles: Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets
Authors: Зосенко, Максим Володимирович
metadata.dc.contributor.advisor: Чалий, О. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Keywords: технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с.
Abstract: До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf
  Restricted Access
1.68 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.