Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2881
Название: Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів
Другие названия: Analytical review of progressive drying processes for hydrobionts
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Гузенко, Василь Володимирович
Мар’єнков, Юрій Ігорович
Ключевые слова: гідробіонти;процес;сушіння;псевдозрідження;шар;осцилювання;вібрація;hydrobionts;process;drying;fluidization;layer;oscillation;vibration
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В., Мар'єнков Ю. І. Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 124-133.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено питання щодо існуючих прогресивних процесів сушіння гідробіонтів. Надано порівняльну характеристику різних способів сушіння нерибних продуктів моря. Запропоновано шляхи вдосконалення способів та обладнання з метою розробки енергозбережної технології сушіння гідробіонтів. Визначено переваги запропонованого способу інтенсифікації сушіння гідробіонтів.
This article is devoted to the questions of the advanced process for drying hydrobionts. The analysis of theoretical researches concerning different methods of drying hydrobionts is presented. Specific features of technological and physicalchemical properties of hydrobionts during drying in a fixed layer, and the influence of temperature regimes on qualitative indicators of a dried product are considered. The prospective of applying the method of vibration for drying hydrobionts at the use of fluidized layer with oscillation is formulated. The improvement of the process and equipment for drying heat-labile shellfish and algae via the process of drying in a fluidizing layer with the vibration will allow intensify the drying process, increase the yield of the dried products and improves quality characteristics of the end product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2881
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (19)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_1_17.pdf246.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.