Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2875
Назва: | Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами |
Інші назви: | Development of new technology of dessert products fortified with functional ingredients |
Автори: | Калакура, Марія Михайлівна Щирська, Оксана Владимировна |
Ключові слова: | десерти;вироби;суміші;інгредієнти;напівфабрикати;гідроколоїди;dessert;products;mixes;ingredients;semi-finished products;hydrocolloids |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Калакура М. М., Щирська О. В. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 99-107. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено літературні дані про використання сухих сумішей у
виробництві десертної продукції. Показані результати досліджень
органолептичних, структурно-механічних показників, зокрема
піноутворювальної здатності та стійкості піни напівфабрикатів для
створення нових видів десертної продукції, збагаченої функціональними
інгредієнтами. The work presents the country's problems in the structure of nutrition. It is mentioned that the desserts are the products of the utmost importance for satisfying consumer's taste and needs. The article includes analysis of publications on the use of dry mixes for the production of functional desserts fortified with functional ingredients. The objectives of the work is to investigate the basic functional ingredients in the manufacture of new dessert products and their functional and technological properties, in particular, the basic parameters of the new dessert products with functional ingredients. It is shown that new desserts have improved organoleptic properties and extended shelf life up to 48 hours. These results provide new opportunities for extending investigation in order to determine the desserts rheological, microbiological and biological characteristics. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2875 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (19) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_14.pdf | 312.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.