Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Назва: Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції
Автори: Гірка, Т. В.
Науковий керівник : Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гірка Т. В. Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_10-10.pdf132.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.