Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГринченко, О. О.-
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorГірка, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:07:48Z-
dc.date.available2023-03-30T07:07:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГірка Т. В. Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_10-10.pdf132.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.