Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Название: Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції
Авторы: Гірка, Т. В.
Научный руководитель: Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гірка Т. В. Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 11.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_10-10.pdf132.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.