Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Название: | Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції |
Авторы: | Гірка, Т. В. |
Научный руководитель: | Гринченко, О. О. Омельченко, С. Б. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Гірка Т. В. Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 11. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_10-10.pdf | 132.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.