Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Назва: Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки
Автори: Бурлюбаєва, Т. М.
Мухін, Д. С.
Науковий керівник : Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_6-6.pdf133.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.