Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Title: Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки
Authors: Бурлюбаєва, Т. М.
Мухін, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 7.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_6-6.pdf133.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.