Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Title: | Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки |
Authors: | Бурлюбаєва, Т. М. Мухін, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 7. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_6-6.pdf | 133.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.