Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorБурлюбаєва, Т. М.-
dc.contributor.authorМухін, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-03-30T06:51:07Z-
dc.date.available2023-03-30T06:51:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28630-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_6-6.pdf133.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.