Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Назва: Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв
Автори: Барабаш, С. М.
Войтович, Н. Я.
Науковий керівник : Ощипок, І. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Барабаш С. М., Войтович Н. Я. Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_3-3.pdf153.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.