Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorБарабаш, С. М.-
dc.contributor.authorВойтович, Н. Я.-
dc.date.accessioned2023-03-28T11:12:56Z-
dc.date.available2023-03-28T11:12:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБарабаш С. М., Войтович Н. Я. Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleРозширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_3-3.pdf153.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.