Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Название: Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв
Авторы: Барабаш, С. М.
Войтович, Н. Я.
Научный руководитель: Ощипок, І. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Барабаш С. М., Войтович Н. Я. Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 4.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_3-3.pdf153.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.