Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Название: | Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв |
Авторы: | Барабаш, С. М. Войтович, Н. Я. |
Научный руководитель: | Ощипок, І. М. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Барабаш С. М., Войтович Н. Я. Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 4. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_3-3.pdf | 153.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.