Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28475
Назва: Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.
Автори: Агарков, В.В.
Науковий керівник : Андрєєва, С. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Агарков В.В. Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 3.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28475
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_3-.pdf135.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.