Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorАгарков, В.В.-
dc.date.accessioned2023-03-28T11:09:32Z-
dc.date.available2023-03-28T11:09:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАгарков В.В. Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 3.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28475-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleКулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_3-.pdf135.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.