Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Юр'єва, О. О.; Максимова, Н. П.; Череватенко, Л. М.
2009Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2009Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчуванняПритульська, Н. В.; Сєногонова, Л. І.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М.
2009Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначенняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В.
2009Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробівБудник, Н. В.; Олійник, Н. В.