Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319
Title: Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів
Authors: Будник, Н. В.
Олійник, Н. В.
Keywords: м'ясні січені вироби;функціональні продукти;харчова кісткова паста;кальцій біоорганічний
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Будник Н. В., Олійник Н. В. Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 403-411.
Abstract: Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти, яка має у своєму складі дефіцитний в раціонах харчування населення України кальцій біоорганічного походження.
The question of receipt of the meat chopped wares of the functional setting is considered, rise of their biological value by the use of food bone paste which contains in the composition scarce in the rations of feed of population of Ukraine calcium of bioorganicheskogo origin.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_64.pdf964.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.