Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009
Випуск 1 (9)
Випуск 2 (10)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
2009
Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності
Касілова, Л. О.
;
Бурлакова, Ж. В.
2009
Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2009
Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2009
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2009
Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Манжос, Н. В.
Discover
Author
5
Крайнюк, Л. М.
3
Крутовий, Ж. А.
2
Набокова, А. М.
2
Станевич, М. Д.
2
Старчаєнко, О. Т.
1
Бурлакова, Ж. В.
1
Манжос, Н. В.
1
Чорна, Н. В.
Subject
4
кулінарна продукція
2
рецептури
1
контроль якості
1
метод експертних оцінок
1
навчальна діяльність
1
органолептичні показники якості
1
проектування заготівельних підпри...
1
підприємства ресторанного господа...
1
ресторанне господарство
1
технологiчні параметри
.
next >
Date issued
6
2009
Has File(s)
6
true