Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Назва: | Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів |
Автори: | Сподар, К. В. Сюсель, О. О. |
Науковий керівник : | Одарченко, Д. М. Даниленко, Л. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Сподар К. В., Сюсель О. О. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Даниленко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 465. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_465.pdf | 101.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.