Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.advisorДаниленко, Л. В.-
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2023-03-21T12:51:38Z-
dc.date.available2023-03-21T12:51:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСподар К. В., Сюсель О. О. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Даниленко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 465.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_465.pdf101.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.