Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Название: Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів
Авторы: Сподар, К. В.
Сюсель, О. О.
Научный руководитель: Одарченко, Д. М.
Даниленко, Л. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сподар К. В., Сюсель О. О. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Даниленко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 465.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_465.pdf101.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.