Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621
Назва: Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою
Автори: Соколова, Є. Б.
Рибцева, А. А.
Науковий керівник : Балим, В. Ю.
Одарченко, Д. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Соколова Є. Б., Рибцева А. А. Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Балим В. Ю., Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 464.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_464.pdf93.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.