Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБалим, В. Ю.-
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorРибцева, А. А.-
dc.date.accessioned2023-03-21T12:49:06Z-
dc.date.available2023-03-21T12:49:06Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСоколова Є. Б., Рибцева А. А. Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Балим В. Ю., Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 464.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНовий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_464.pdf93.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.