Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621
Title: Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою
Authors: Соколова, Є. Б.
Рибцева, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Балим, В. Ю.
Одарченко, Д. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Соколова Є. Б., Рибцева А. А. Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Балим В. Ю., Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 464.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27621
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_464.pdf93.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.