Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Назва: Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів
Автори: Шабля, В. П.
Расоян, І. Г.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf367.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.