Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШабля, В. П.-
dc.contributor.authorРасоян, І. Г.-
dc.date.accessioned2022-07-06T08:30:42Z-
dc.date.available2022-07-06T08:30:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf367.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.