Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шабля, В. П. | - |
dc.contributor.author | Расоян, І. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T08:30:42Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T08:30:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf | 367.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.