Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Title: | Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів |
Authors: | Шабля, В. П. Расоян, І. Г. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf | 367.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.