Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Название: Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів
Авторы: Шабля, В. П.
Расоян, І. Г.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf367.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.