Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Title: Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів
Authors: Шабля, В. П.
Расоян, І. Г.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шабля В. П., Расоян І. Г. Вплив співвідношення кількості агрегатів на раціональність процесу приготування кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 487-490 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2720
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-487-490.pdf367.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.