Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Назва: | Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки |
Автори: | Савєльєв, Р. В. Войник, В. І. |
Науковий керівник : | Воронцова, Ж. В. Дьяков, О. Г. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Савєльєв Р. В., Войник В. І. Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 417. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_417.pdf | 109.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.