Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Название: Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки
Авторы: Савєльєв, Р. В.
Войник, В. І.
Научный руководитель: Воронцова, Ж. В.
Дьяков, О. Г.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Савєльєв Р. В., Войник В. І. Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 417.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_417.pdf109.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.