Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВоронцова, Ж. В.-
dc.contributor.advisorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorСавєльєв, Р. В.-
dc.contributor.authorВойник, В. І.-
dc.date.accessioned2023-03-17T10:47:21Z-
dc.date.available2023-03-17T10:47:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСавєльєв Р. В., Войник В. І. Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 417.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27096-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_417.pdf109.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.