Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Назва: Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами
Автори: Рудик, К. В.
Тарасенко, І. В.
Науковий керівник : Арсеньєва, Л. Ю.
Тарасенко, С. Д.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рудик К. В., Тарасенко І. В. Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Арсеньєва Л. Ю., Тарасенко С. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 415.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_415.pdf109.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.