Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Название: Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами
Авторы: Рудик, К. В.
Тарасенко, І. В.
Научный руководитель: Арсеньєва, Л. Ю.
Тарасенко, С. Д.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рудик К. В., Тарасенко І. В. Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Арсеньєва Л. Ю., Тарасенко С. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 415.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_415.pdf109.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.